• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Kocaoğlu'dan Öğrencilere

Kocaoğlu'dan Öğrencilere
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un eşi Emine Oğuz ile birlikte Aliağa Belediyesi Öğrenci Misafirhanesini ziyaret etti.

KOCAOĞLU"NDAN ÖĞRENCİLERE KİTAPLIK
www.alfativi.net

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu"nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"un eşi Emine Oğuz ile birlikte Aliağa Belediyesi Öğrenci Misafirhanesini ziyaret etti.
Öğrencilere kitaplık ve ayakkabılık hediye eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu"nun eşi Türkegül Kocaoğlu Aliağa Belediye Öğrenci Misafirhanesi"nin Aliağa"da okuyan öğrenciler için çok büyük bir imkan olduğunu belirterek “Bizler öğrencilerin annesiyiz. Verdiğimiz hediyeler belki çok büyük değil ama gerek öğrencilerin okuma alışkanlığını kazandırmak adına gerekse tertip ve düzeni daha iyi şekilde öğrenmeleri adına kullanışlı bir hediye olduğunu düşünüyorum. Keşke her yerde bu tarz öğrencilerin barınabileceği misafirhaneler olabilse bu anlamda Aliağa gerçekten çok güzel bir projeyi başarmış. Bu tür misafirhanelerin çoğalması gerekiyor. Aliağa"daki öğrenciler gerçekten çok şanslı.” dedi.
Emine Oğuz ile birlikte öğrencilerle sohbet eden Türkegül Kocaoğlu öğrencilere kitaplık ve ayakkabılık hediye etti. Türkegül Kocaoğlu"nun yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"un eşi Emine Oğuz “Eşlerimiz gibi bizlerde uyum içinde çalışıyoruz. Türkegül hanımın öğrencilere karşı olan hassasiyeti emekli bir eğitmen olarak gerçekten beni çok sevindirdi. Gençler bizim geleceğimiz onlara her konuda destek olmak ve yanlarında olmak çok önemli. Öğrencilerimiz Türkiye"nin çeşitli bölgelerinden buraya okumaya geliyorlar bizler onların buradaki manevi anneleriyiz. Öğrencilere desteğimiz devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14