• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Mehmet Saka'dan Kermes

Mehmet Saka'dan Kermes
Aliağa Mehmet saka ilköğretim okulu okul aile birliği dayanışma etkinliği düzenledi. Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Sezişli Aliağa belediye düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte okul yararına düzenlenen eşya piyangosu ile elde edilen gelirin

 

ALİAĞA MEHMET SAKA İLÖĞRETİM OKULU KERMES DÜZENLEDİ  

 

Aliağa Mehmet saka ilköğretim okulu okul aile birliği dayanışma etkinliği düzenledi. Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Sezişli  Aliağa belediye düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte  okul yararına düzenlenen eşya piyangosu ile  elde edilen gelirin  tespit edilen ihtiyaçların giderilmesinde kullanılacağını söyledi

Mehmet Saka İlköğretim  Okul Aile Birliği Başkanı  Hafize Sezişli ise etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı velilere teşekkür etti. Sezişli, “okul yararına düzenlediğimiz eşya piyangosuna olan sponsorluklarda  Aliağalı esnaflarına katkısından dolayı teşekkür ederim. Yine bizlere yardımlarını esirgemeyen Aliağa ticaret odası yönetim kurulu üyelerine ve başkan Adnan Saka"ya teşekkür ederim. Düzenlediğimiz etkinlikte velilerimiz ve öğrencilerimiz  gönüllerince bir gün geçirirken tanışma fırsatı da buluyorlar. Burada okul aile birliğimizin ve okul yöneticilerimiz yıl içinde yaptığı etkinlikleri de birinci ağızdan öğrenme fırsatı buldular. Bu tür veli öğrenci ve okul yönetimi buluşmalarını sık sık tekrarlayacağız. Okulumuza yapılan her türlü katkı için aile birliğim adına teşekkür ederim”dedi.

Mehmet Saka İlköğretim Okulu Müdürü Burhanettin Kutlu hazırlanan etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Mehmet saka ilköğretim okulunun yıl içinde yaptığı etkinlikleri ve aldığı başarıları anlattı.

Kutlu velilere ayrıca,  Kabul gören Europe- Diversity of Faces, Hearts and Colours ( Avrupa – Yüzler, Kalpler ve Renklerin Farklılıkları ) adlı Comenius Projesi"ni ve yaşanan süreci kısaca anlattı.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14