• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Mehmet Saka'ya Destek

Mehmet Saka'ya Destek
ALİAĞA HABER- Mehmet Saka İlköğretim Okulunun Europe- Diversity of Faces, Hearts and Colours (Avrupa – Yüzler, Kalpler ve Renklerin Farklılıkları) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında

COMENIUS  PROJESİNE ALİAĞA LİMAN BAŞKANLIĞINDAN DESTEK

ALİAĞA HABER- Mehmet Saka İlköğretim Okulunun Europe- Diversity of Faces, Hearts and Colours  (Avrupa – Yüzler, Kalpler ve Renklerin Farklılıkları) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında Comenius projesi çalışmalarına bir destek de Aliağa Liman Başkanlığından geldi. Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Mehmet Saka İlköğretim Okulu Projeye destek amacıyla Aliağa Liman Başkanlığını ziyaret etti.

Proje yaygınlaştırma çalışmaları ve destek arayışlarını sürdüren Mehmet Saka İlköğretim Okulu Müdürü Burhanettin Kutlu, proje ekibi öğretmenleri Zühal Eskizara ve  Ergül İlgün, Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz ile birlikte Aliağa Liman Başkanı  Ahmet Turgay  Okur"u  ziyaret ederek  yürüttükleri  proje hakkında bilgi verdi. Projenin işleyiş süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapan öğretmenler Liman Başkanlığından destek talebinde bulundular. Projeye elinden gelen desteği vereceğini ifade eden Liman Başkanı A.Turgay Okur,  proje kapsamında yurtdışına yapılacak geziler ve Türkiye"ye yapılacak gezide sunulmak üzere ülkemizi ve projeyi tanıtacak ürünlerin yanı sıra tanıtım amaçlı kullanılacak çeşitli promosyon ürünlerin temin edilmesi konusunda yardımcı olacaklarını belirtti. Turgay Okur ayrıca Mayıs ayında Aliağa"yı ziyaret edecek olan proje ortaklarını denizden limanları ve körfezi gezdirebileceklerini de ifade etti.

       Projenin eksiksiz yürütülebilmesi konusunda çeşitli kurumlardan destek talebinde bulunduklarını bildiren Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz da Aliağa Liman Başkanı A.Turgay Okura  projeye verdiği destekten ve duyarlı davranışından  dolayı teşekkür etti.

Mehmet Saka İlköğretim Okulu Müdürü Burhanettin Kutlu, proje ekibi öğretmenleri Zühal Eskizara ve  Ergül İlgün, Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz ile birlikte Aliağa Liman Başkanı  Ahmet Turgay  Okur"u  ziyaret ederek  yürüttükleri  Comenius projesi hakkında bilgi vererek destek istediler. Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur da projeye destek olacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14