• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Menemen’de coşkulu açılışlar

Menemen’de coşkulu açılışlar
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Menemen’de gerçekleşen büro açılışlarında konuşan HDP İzmir Büyükşehir Eş Başkan Adayı Osman Özçelik
HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ İZMİR’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA KİTLESEL BÜRO AÇILIŞLARI İLE DEVAM EDİYOR. 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Menemen’de gerçekleşen büro açılışlarında konuşan HDP İzmir Büyükşehir Eş Başkan Adayı Osman Özçelik “İzmir çok önemli bir kent, İzmir’de göstereceğimiz başarı bütün ülkeyi etkileyecektir. Yıllardır düzen partileri halkımızı kandırarak oylarını alıyor ve artık bunu kırmamız gerekiyor. Bu seçimler yeni bir başlangıç olacak ve önümüzdeki genel seçimlerde 3 milletvekilini meclise yollayacağız” dedi.
 
Halkların Demokratik Partisi İzmir’de seçim çalışmalarına kitlesel büro açılışları ile devam ediyor. Menemen’in Gölcük ve Asarlık Mahallelerinde gerçekleşen açılışlara HDP İzmir Büyükşehir Eş Başkan Adayı Osman Özçelik, HDP Menemen Eş Başkan Adayları Mustafa Aydın, Ümit Fatma Fırat ve HDP yöneticileri katıldı. 
 
Gölcük Mahallesi’ndeki açılışta konuşan HDP Menemen Eş Başkan Adayı Ümit Fatma Fırat yerel yönetimlerin özerkliği ilk adımı olduğu için önemli olduğu vurgulayarak “Daha çok özgürlük ve barış için yerel yönetimlere önem vermemiz, daha çok çalışmamız gerekmektedir.” dedi. 
 
Daha sonra söz alan HDP Menemen diğer Eş Başkan Adayı Mustafa Aydın da seçildikten sonra şeffaf ve halkçı bir belediye yaratacaklarını dile getirerek şunları söyledi “Belediye tarafından verilen bütün ihaleleri, tek tek inceleyeceğiz, hukuka aykırı olanları yetkili makamlarla paylaşacağız. Artık sizin emeğiniz üzerinden birileri zengin olamayacak. İlçemiz birilerine peşkeş çekilemeyecek. Menemenin yönetimini, bütçesini artık belirleyecek. Doğanın kirletilmesini de karşı duracağız”
 
Asarlık seçim bürosunun açılışında halka seslenen HDP İzmir Büyükşehir Eş Başkan Adayı Osman Özçelik, bütün büroların birer demokrasinin kalesi olduğunu belirterek “Yeni bir yürüyüş başlattık, bu yürüyüş Kürtlerin özgürlük, emekçilerin emek, kadınların yaşam, tüm ötekilerin kimlik yürüyüşüdür. Bu seçim cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin geleceğini belirleyecektir” dedi
 
Yerel seçimlerle birlikte ülke genelinde halkın iktidar olduğu yönetimlerin artacağını dile getiren Özçelik “Batıda ya belediyeleri kazanacağız ya da belediye meclislerine üye yollayacağız. Bu belediye meclis üyeleri, belediyelerde ranta ve yağmaya karşı duracaktır. Bizim iktidarı yürüyüşümüzü büyük bir oranla da oryaya koyacağız. Halkın iktidarında halkın talepleri dışında hiçbir şeyi yerine getirmeyeceğiz. Sermayeye peşkeş çekilen rant alanlarına el koyacağız. Onları halka açacağız. İzmir çok önemli bir kent, İzmir’de göstereceğimiz başarı bütün ülkeyi etkileyecektir. Yıllardır düzen partileri halkımızı kandırarak oylarını alıyor ve artık bunu kırmamız gerekiyor. Bu seçimler yeni bir başlangıç olacak ve önümüzdeki genel seçimlerde 3 milletvekilini meclise yollayacağız” diye konuştu. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14