30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

HELVACISPOR ŞAMPİYON GİBİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor sahasında Menemen Seyrek Spor’u 3–0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Helvacıspor Şampiyon Gibi

19 Nisan 2011 Salı 22:45

ŞAMPİYONLUĞA 3 PUAN KALDI
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor sahasında Menemen Seyrek Spor"u 3–0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sahasında Menemen temsilcisini 1., 35., ve 68. dakikalarda  Özgür ayağından bulduğu gollerle deviren mavi beyazlılar hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı en yakın rakibi Bergama Gençler Birliği"ni yenmesi durumunda  matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan edecek.  
Şampiyonluk hazırlıkları
11 maçın tamamını kazanmanın çok önemli olduğunu belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; Çok büyük aksilik olmaz ise artık şampiyonuz diyebilirim. Ancak şu anda matematiksel olarak şampiyonluğumuz garanti değil. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Bergama GB maçını kazanmamız durumunda şampiyonuz diyebiliriz. Bu maçtan 3 puanla ayrılmamız durumunda sonraki hafta evimizde şampiyonluk kutlaması yapabiliriz. 11 maçımızın tamamını kazanan oyuncularım büyük iş başardı. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum.” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.