• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Murat Taşer’den iki müjdeli haber

Murat Taşer’den iki müjdeli haber
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile devam etti.
MURAT TAŞER, “DENİZİMİZ VAR, KEYFİMİZ YOK” DİYEN İZMİRLİLERE MÜJDE VERDİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile devam etti. Ziyarette İzmir için birbirinden önemli projelerini açıklamaya hazırlandığının müjdesini veren Taşer, “Denizimiz var keyfimiz yok diyen İzmirlilere muhteşem sahiller hediye edeceğiz” dedi.
 
Milliyetçi hareket partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, sivil toplum örgütü ziyaretlerine Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çamdibi Şubesi ile devam etti. Yakın zamanda teker teker projelerini açıklamaya hazırlandığını ifade eden Taşer ziyarette yaptığı konuşmada İzmirlilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haberler de verdi.
 
 İZMİR’İ EGE VE AKDENİZ ŞEHİRLERİNE BAĞLAYACAĞIZ
Deniz projelerinde lider olduklarını ve İzmir’in denizinden faydalanacaklarını vurgulayan Taşer, “önceliklerimizden biri de denizimizden faydalanmak olacak. Bu konuda Çiğli ve Bayraklı ilçelerimizde yükselen sesi gerçekçi projelerimizle cevaplandırıyoruz. ‘Denizimiz var keyfimiz yok’ diyen hemşehrilerimize müjdeyi veriyorum: onlara muhteşem birer sahil hediye edeceğiz. Bayraklı ve Çiğli başta olmak üzere, tüm ilçelerimizden Foça’ya, Dikili’ye, Aliağa’ya, Çeşme’ye, Karaburun’a ve tüm deniz ilçelerimize vapur seferimiz olacak. İzmir’in en önemli özelliklerinden biri olan denizimizi hemşehrilerimizin kullanımına açıyoruz. İzmir deniz taşımacılığının lideri olacak. Deniz yoluyla ilçelerimizi birbirine bağlayacak hatta tüm Ege ve Akdeniz şehirlerine ulaşacağız” şeklinde konuştu.
 
ÖNCE DAR GELİRLİYE EV
İzmir’in yüzde kırkının kirada oturduğuna dikkat çeken MHP’nin toplu konut konusunda deneyimli adayı Murat Taşer, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bizimle, MHP belediyeciliğiyle toplu konut atağı başlayacak. Kiracılarımız, dar gelirli hemşehrilerimiz ev sahibi olacak. Özel sektöre de bu konuda bir müjde veriyorum; alt yapısı tamamlanmış imarlı arsalarla sektördeki bütün kurumlara imkan sağlayacağız. Konut yapı kooperatifçiliği yeniden şahlanacak, teşvik edilecek. Bizimle İzmir’e huzur gelecek.”
 
Konuşmaları dernek üyeleri tarafından sık sık alkışlarla kesilen Taşer, kendisine gösterilen bu ilgi ve destek için teşekkür ederek konuşmasını, “İzmir’in kaynakları sizlerin hizmetine sunulacak. Bizim belediyeciliğimiz, şehrin ufkunu açacak projelerle hizmet üretecektir. Bu; iş demek, bu kazanç demek, hemşehrilerimizin faydalanacağı değerler demektir” ifadeleriyle sonlandırdı.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14