• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Öğrencilere Moral Gecesi

Öğrencilere Moral Gecesi
Aliağa Belediyesi’nden öğrenci misafirhanesinde kalan öğrencilere hem moral hem de veda yemeği. Genellikle Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Aliağa Yerleşkesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin

ALİAĞA BELEDİYESİ"NDEN MİSAFİR ÖĞRENCİLERİNE MORAL GECESİ

Aliağa Belediyesi"nden öğrenci misafirhanesinde kalan öğrencilere hem moral hem de veda yemeği. Genellikle Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Aliağa Yerleşkesi"nde eğitim öğretim gören öğrencilerin kaldığı Aliağa Belediyesi Kız Öğrenci Misafirhanesi"nin konukları Aliağa Belediyesi"nin davetlisi olarak Tabakçı Restoran"da bir araya geldi. Bir yılın yorgunluğunu ve stresini atan öğrenciler sınavlar öncesi moral depoladı. 

Öğrencilerden teşekkür çiçeği
Uzun zamandır öğrencilerle bir arada olmayı istediklerini belirten Misafirhane Müdiresi Pınar Laçinel “Yüksek okulda öğrenim gören ve bu yıl mezun olan öğrencilere bir anlamda veda yemeği niteliği taşıyan gecemizin sınava girecek olan arkadaşlarımıza moral olmasını diliyorum. Yıl boyunca desteği esirgemeyen belediye yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi. Öğrencilerden Esra Hökerek “Bizlere barınma imkanı sağlayan Aliağa Belediyesi"ne ailelerimiz, arkadaşlarımız adına çok teşekkür ederiz. Ayrıca bizim annemiz, ablamız, sırdaşımız, her şeyimiz Misafirhane Müdiremiz Pınar Ablamıza da ayrıca teşekkür ederiz” diyerek hem Başkan Oğuz"a hem de Laçinel"e çiçek verdi.

Başkan Oğuz;  “Erkek öğrencilerin de barınma sorununu çözmek istiyoruz”
Göreve gelmeden önce öğrencilerin yurt sorunu tespit ettiklerini ve çözmek için söz verdiklerini belirten Başkan Oğuz “Göreve gelir gelmez ilk icraatlarımızdan biri sosyal belediyecilik anlayışı gereği öğrencilerimizin barınma sorununu çözmek oldu. Umarım misafirhanemizden memnun kalmışsınızdır. Erkek öğrencilerimiz de barınma sorununu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamında, başarılı ve mutlu bir hayat dilerim. ”dedi.   

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14