• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Öğretmenden Eğitim Sitesi

Öğretmenden Eğitim Sitesi
ALİAĞA HABER / TED Aliağa Koleji’nde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özgür GÜVERCİN 2010 yılında faaliyete başlayan www.sosyalyarismasi.com adlı bir site kurarak bütün ilköğretim 6-7 ve 8. sınıf öğrencilerinin faydalanabileceği bir portal oluşturdu.

ALİAĞA"LI ÖĞRETMENDEN WWW.SOSYALBİLİMLER.BİZ ADLI EĞİTİM SİTESİ

ALİAĞA HABER / TED Aliağa Koleji"nde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özgür GÜVERCİN 2010 yılında faaliyete başlayan www.sosyalyarismasi.com adlı bir site kurarak  bütün ilköğretim 6-7 ve 8. sınıf öğrencilerinin faydalanabileceği bir portal oluşturdu. Aliağa doğumlu olan Özgür Güvercin site sayesinde bütün öğrencileri bu platformda yarışmaya, dereceye girmeye çağırıyor. Türkiye çapında dereceye giren öğrencilerin adı, soyadı ve katıldığı il bilgisinin yer aldığı sitenin ana sayfasında her Cuma gecesi bu liste sıfırlanıyor ve  yeni bir yarışma haftası başlıyor. Site içerisinde Şubat ayı itibariyle 600 civarı Sosyal Bilgiler sorusu bulunuyor ve yakın zamanda bu soru dağarcığını da 3000 civarına çıkarmayı hedefliyor. Özellikle Seviye Belirleme Sınavı (SBS) için hazırlanmış bir site olduğunu dile getiren Özgür Güvercin bu site sayesinde öğrencilere bir heyecan ve yarar sağlayabilmeyi hedeflediğini belirtiyor.

ÖZGÜR GÜVERCİN “ TEKNOLOJİ BİLGİYE HİZMET ETMELİ”

“Eğitim her öğrencinin hakkıdır.”  Diyen TED Aliağa Koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özgür Güvercin “Sosyal devletin özelliklerinden biri de her çocuğun eğitimini desteklemek ve onu hayata hazırlamaktır. Günümüzde iyi bir okulda ya da üniversitede okuyabilmek için iyi bir okul eğitimi almak, dershane, özel ders gibi birçok yardımcı unsurlardan faydalanmak gerekebilmektedir. Fakat bunların çok az bir kısmından ücretsiz faydalanılmaktadır. Teknoloji ve bilgisayarın bu kadar yaygın olarak kullanıldığı ülkemizde öğrencilerimiz, internet sayesinde eğitim açısından eksik olan bazı yönlerini tamamlayabilmektedirler. Teknoloji bilgiye hizmet etmeli. Öğrencilerimizin ücretsiz yararlanabileceği Tarih, Coğrafya ve Sosyal Bilgiler alanlarında birçok kaynağı içinde bulunduran www.sosyalbilimler.biz adlı bir site kurarak öğrencilerimize yardımcı olmak istedim. Site ilk açıldığı dönemlerde üyelik sistemiyle çalışmaktaydı ve yaklaşık 10 Bin üyeye kadar ulaştıktan sonra siteye erişimin daha rahat olması için üyelik gerektirmeden hizmete devam edebilecek konuma getirildi.” Diye konuştu.

 www.sosyalbilimler.biz

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14