• BIST 10298.17
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 12 °C

Oğuz'dan Başarıya Ödül

Oğuz'dan Başarıya Ödül
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Başkan Oğuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ilçe genelinde yapılan bilgi yarışmasında 1. olan Aliağa Anadolu Lisesi

BAŞKAN OĞUZ ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
www.alfativi.net

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Başkan Oğuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ilçe genelinde yapılan bilgi yarışmasında 1. olan Aliağa Anadolu Lisesi öğrencilerinden sonra ilköğretim okulları arası yapılan bilgi yarışmasında 1. olan Gazi İlköğretim Okulu öğrenciler ile Ege Bölgesi genelinde düzenlenen First Lego Ligi(Robot Turnuvası)"nda dereceye giren Ted Aliağa Koleji öğrencilerini ödüllendirdi.

“2. Tur yarışları 20 Nisan Çarşamba”
Başkan Yardımcısı Uğur Eren ile birlikte Gazi İlköğretim Okulu"nu ziyaret eden Başkan Oğuz 8. Sınıf öğrencileri; Melis Yılmaz, Taha Emirhan Kılıç, Meltem Yeşilkavak, Öznur Arıburnu"na çeşitli hediyeler vererek tebrik etti ve başarılar diledi. Okulun Müdür Yardımcısı Fuat Hasdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;  Ziyaretiniz için teşekkür ederiz, çocuklarımıza moral verdiniz. Öğrencilerimiz önemli başarılar elde etti. 20 Nisan Çarşamba günü İzmir"de Gaziemir ve Dikili"den 1. gelen okullarla yarışacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gidip Aliağa"nın ve okulumuzun adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz.” Dedi

Ted Aliağa Koleji First Lego Ligi 2.si oldu
Bu arada Ege Bölgesi genelinde düzenlenen First Lego Ligi(Robot Turnuvası)"nda dereceye girerek ödül alan Ted Aliağa Koleji öğrencileri de Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u makamında ziyaret etti. Başkan Oğuz öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi. First Lego Ligi turnuvasının tüm dünyada 13 bin takım ve 130 bine yakın öğrencinin katımıyla gerçekleştiğini belirten Ted Aliağa Koleji Lise Müdürü Faruk Cezayirli “Biz projemizle Ege Bölgesi genelinde 2. Olduk.  Ayrıca mekanik tasarım dalında ödül aldık.” dedi.

Öğrencileri ekip ruhu kazanması çok önemli
Dereceye giren öğrencileri ve okul yönetimini kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Öğrencilerin bu tarz yarışma ve turnuvalarda derece ve ödül alması çok güzel, ayrıca bu tür yarışlar öğrencilerin ekip ruhu ile hareket ederek hem kişisel hem de bilişsel gelişimlerine önemli katkıda bulunuyor. Öğrencilerimizi ve okul yönetimini tebrik ediyorum, dereceye girmenizden mutlu oldum, başarılarınız devamını dilerim  ” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14