• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Pehlivan Ankara’dan Müjdelerle Döndü

Pehlivan Ankara’dan Müjdelerle Döndü
Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile YÖK Başkanı Erol Özvar'a yaptığı ziyaretin ardından müjdeleri sıraladı. Pehlivan, “Bakırçay Üniversitesi'ne tıp ve ziraat fakülteleri ile 2 tane yüksekokul daha k

Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile YÖK Başkanı Erol Özvar'a yaptığı ziyaretin ardından müjdeleri sıraladı. Pehlivan, “Bakırçay Üniversitesi'ne tıp ve ziraat fakülteleri ile 2 tane yüksekokul daha kazandırıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİ dostu projeleri ile dikkat çeken Menemen Belediye Başkan Vekili, ilçede yapılacak eğitim yatırımlara bir kez daha öncülük etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar'ı ziyaret eden Pehlivan, yapılan toplantının ardından müjdeli haberi duyurdu. 
Bakırçay Üniversitesi’ne Tıp ve Ziraat Fakültesi kazandırıldığını kaydeden Pehlivan, iki tane de yüksekokul müjdesi vererek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek takdirleri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın üstün gayretleri ve belediyemizin çalışmalarıyla Menemen’imizin gururu Bakırçay Üniversitemize tıp ve ziraat fakülteleri ile iki meslek yüksekokulu daha kazandırıyoruz" dedi. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Süreçte emeği geçenlere teşekkür eden Pehlivan, "Cumhuriyetimizin 100. yılında, ilim ve irfan yolunda gençliğimizin önünü açmak için çalışan ve bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, Kıymetli Milletvekillerimiz, YÖK Başkanımız, AK Parti İzmir İl Başkanımız ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü’müze çok teşekkür ediyorum. Tıp, Ziraat ve iki meslek yüksekokulu Menemen’imize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

KAZANAN MENEMEN OLDU
Konumu ve yapısı itibariyle Menemen’in öğrenci kenti olmaya müsait bir ilçe olduğuna dikkat çeken Pehlivan, şöyle devam etti: “Ülkemizin teminatı olan gençlerimiz bu ülkenin geleceğini aydınlatacak bireylerdir. Eğitim de her zaman en büyük yatırımdır. Bakırçay Üniversitemize yeni iki fakülte ve iki yeni meslek yüksekokulu kazanımı ile birlikte ilçemizin, ekonomik ve nüfus açısından da gelişmesi söz konusu… Bu açıdan amacımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin üst düzey eğitim alabilmesi için gerekli altyapıyı oluşturmak ve geleceğin liderlerini yetiştirmektir. Gençlerimize sunduğumuz bu fırsatla birlikte, şehrimizin adını akademik dünyada da duyuracağımıza inancım tam. Bu minvalde kazanan ilçemiz olacak, kazanan Menemenimizde eğitim alacak geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz olacak”

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14