• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Pet İzmir Fuarı’nda Yıldızlar Geçidi

Pet İzmir Fuarı’nda Yıldızlar Geçidi
Fuar İzmir’de düzenlenen PET İZMİR 2023’e iş dünyasının, kültür-sanat ve medya camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Fuar İzmir’de düzenlenen PET İZMİR 2023’e iş dünyasının, kültür-sanat ve medya camiasının önde gelen isimleri katıldı.
7. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı (PET İZMİR 2023) dünya çapında yankı uyandıran etkinliklere ev sahipliği yaptı. Fuar İzmir’de düzenlenen organizasyona iş, kültür-sanat ve medyadan pek çok isim katıldı. Dünyaca ünlü şef Rafet İnce ve ünlü şarkıcı Cem Adrian’ın iştirakı organizasyona damgasını vurdu. Etkinlikte pek çok ilk yaşandı. 

7. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı (PET İZMİR 2023), Fuar İzmir B Hol’de seçkin 225 firmanın katılımıyla geçtiğimiz Perşembe günü başladı. Kedi, köpek, kuş, balık başta olmak üzere pek çok evcil hayvanın mama, yem, kum, kozmetik, bakım, dekorasyon, taşıma, tekstil, kulübe, aksesuar, oyuncak ve klinik malzemeleri gibi pek çok ürün ve hizmet görücüye çıktı. 

İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, İstanbul, Konya, Ankara başta olmak üzere ticaret odalarının başkanlık, yönetim kurulu ve meclis üyeliği düzeyinde fuar ziyaretleri gerçekleşti. İhracatçı birlikleri, veteriner hekimler, sanayiciler ve esnaf odaları ile STK temsilcileri organizasyonu takip etti. 
Çeyrek asırlık profesyonel çalışmalarıyla dünyada ünlenen şef Rafet İnce, PET İZMİR katılımcıları arasında yer aldı. MasterChef adlı yarışma programının jüri üyelerinden biri olan şef Mehmet Yalçınkaya’nın sosyal medya mesajının da etkisiyle şef Rafet İnce’nin standı ‘’PetChef’’ mahşeri bir kalabalığı ağırladı. 

“YEMEDİĞİMİZİ YEDİRMEYİZ”
Kendisi yemediği hiçbir mamayı can dostlara vermediğini belirten şef Rafet İnce, “Doğal ve kaliteli malzemelerden yapılan köpek ve kedi mamalarıyla patili dostlarımız daha canlı, daha enerjik bir yaşam sürer. Minik dostlarımızın tüyleri daha parlak olur, alerji semptomları hafifler ve sağlıklı beslenir. Kilosu optimal düzeye gelir ve yaşam beklentisi uzar. PetChef, patili dostlarımızın ihtiyaçlarına göre hazırlanmış Raw (Çiğ) ve Naturel (Pişmiş) sağlıklı mamayı ve sağlıklı atıştırmalık ürünleri önceden ölçülmüş porsiyonlar halinde, donmuş vakumlu ambalajda kapınıza getiriyor. Fuardaki büyük ilgiden memnunuz. Uluslararası adına yakışır bir organizasyon gerçekleşiyor. Gelecek yıl daha büyük bir stantla PET İZMİR’de olacağız” dedi. 
Hayvan ve doğa dostu olan ünlü sanatçı Cem Adrian Fuar İzmir’deki PET İZMİR 2023’ü ziyaret etti. Hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılaşan sanatçı stantlara konuk oldu. 
Ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo organizasyon kapsamında stant açtı. Çoğu engelli ve kimsesiz olan köpeklere sahip çıkan Bonomo, kurucusu olduğu Hayvanlar İçin Projeler Derneği (HİPDER) ile PET İZMİR 2023’de yer aldı.

MİLLETVEKİLİ MAMA TATTI
Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanları için İzmir’e iki müjde veren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, TEMA Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karslı eşliğinde 7. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’nı ziyaret etti. Katılımcılar ve ziyaretçilerle görüş alışverişinde bulunan milletvekili Çankırı, bir süre şef Rafet İnce ve ekibiyle sohbet etti. Ünlü şefin can dostlar için ürettiği mamaların tadına baktı. 
PET İZMİR'in daimi katılımcı bir firmasının sergilediği yatak büyük ilgi çekti. Swarovski taşlarıyla özel olarak işlenen yatak farklı özellikler de içeriyor. On bin dolarlık fiyatıyla görenlere dudak uçuklatan yatak, büyük ilgi çekti. Ziyareti sırasında yatağı gören AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’da şaşkınlığını gizleyemedi. 
PET İZMİR hatıra bölümünde fuar anısına fotoğraflar çektiren davetliler önemli bir sosyal etkinliğe de katkı koydu. Sosyal medya paylaşımları ve etiketlemeleriyle hayvanseverler 35 ton mamanın sokak hayvanlarına gitmesini sağladı. 

BİLGİ YÜKLÜ SUNUMLAR
Veteriner Hekim Necati Vedat Ak’ın can dostların barınma, beslenme ve hastalıkları konularındaki sunumu ile sorulara verdiği cevaplar ziyaretçilere ayrıcalıklar yaşattı. Köpek Psikolojisi ve Davranış Bozuklukları Uzmanı Volkan Akdeniz ise köpek seçimi, köpeklerde davranış bozukluğu, ev içi uyum, sosyalizasyon, yavru köpek seçimi ve  yavru köpek eğitimi konularında sunumlar gerçekleştirdi. 

NEFES KESEN GÖSTERİLER
Uluslararası Köpek Federasyonu’nun Irk Standartları Yarışması, Style Yarışması, En İyi Traş Modeli Yarışması ve Pet Grooming Yarışması’nda jüriler puan vermekte zorlandı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin gösterisi nefesleri keserken, Grooming Show’da renkli görüntüler oluştu. 


 

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14