• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

TED'ten Tam Eğitim Bursu

TED'ten Tam Eğitim Bursu
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından başarılı ancak maddi durumu yetersiz olan öğrencilere iyi bir gelecek sağlamak amacıyla yapılacak olan Tam Eğitim Bursluluk Sınavı Başvuruları 11 Mart 2011 Cuma günü sona erecek.

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) BURS BAŞVURULARI SÜRÜYOR

   ALFA TİVİ www.alfativi.net

    Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından başarılı ancak maddi durumu yetersiz olan öğrencilere iyi bir gelecek sağlamak amacıyla yapılacak olan Tam Eğitim Bursluluk Sınavı Başvuruları 11 Mart 2011 Cuma günü sona erecek.
       Türk Eğitim Derneğinin İzmir"de ki temsilcisi TED Aliağa Koleji"nin, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Komsuoğlu “Türk Eğitim Derneği, eğitim alanında ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Kuruluş amaçlarına uygun olarak eğitim alanında öncü rol oynuyor. TED"in burs uygulamaları özellikle son yıllarda istikrarlı bir gelişim gösterdi ve her yıl burslu öğrenci sayımız artıyor. Maddi yetersizlikler nedeniyle iyi eğitim alma fırsatı bulamayan ve yapılacak sınavla burs hakkı kazanacak öğrenciler, Türk Eğitim Derneği çatısı altında en iyi koşullarda eğitimlerine devam edecekler ve sonuçta Türkiye kazanacak” dedi. 

TAM EĞİTİM BURSU
       Türk Eğitim Derneği, Tam Eğitim Bursu hakkı kazanan öğrencilerin “Eğitim, Yemek, Servis, Kırtasiye, Kıyafet, Cep Harçlığı vb”. tüm giderlerini Üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılıyor ve bu süreç eğitim uzmanlarının profesyonel rehberliğinde gerçekleşiyor. Öğrenciler Türk Eğitim Derneğine bağlı okullarda gündüzlü eğitim görürken tercihen yatılı okumak isteyen öğrenciler TED Polatlı ve TED Karabük kolejlerinde de pansiyonlu şekilde öğrenimlerine devam edebiliyorlar.

KİMLER BAŞVURABİLİR
       9 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilecek Tam Eğitim Bursu sınavına, İlköğretim 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencileri ile Ortaöğretim 9. sınıf öğrencileri başvurabilecekler.  Başvuru yapacak olan öğrencilerin bir önceki yıl ki karne başarısı 85–100 puan arasında olması ve ailenin maddi desteğe ihtiyaç duyması gerekiyor. Başvurular
www.ted.org.tr adresinden online olarak gerçekleştiriliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14