• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Tüpraş Eğitimin Hizmetinde

Tüpraş Eğitimin Hizmetinde
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesinde bulunan TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisinin işletme sponsorluğunda Eğitim Gönüllüleri Ateş Böceği Gezici Eğitim Tır’ı düzenlenen tören ile faaliyetlerine başladı. 25 Aralık 2009 yılında açılışı yap

EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ ATEŞ BÖCEĞİ GEZİCİ EĞİTİM TIRI FAALİYETLERİNE BAŞLADI

ALİAĞA VİDEO HABER /

Aliağa Atatürk  İlköğretim Okulu Bahçesinde bulunan TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisinin işletme sponsorluğunda Eğitim Gönüllüleri Ateş Böceği Gezici Eğitim Tır"ı düzenlenen tören ile faaliyetlerine başladı. 25 Aralık 2009 yılında açılışı yapılması planlanan ama aynı gün Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencisi Caner Güneş"in trafik kazasında hayatını kaybetmesi sonucu ertelenen gezici eğitim birimi açılışına TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Gezici Birim Sorumlusu Nejat Şimşek ile Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

ŞAHİN ÇALBIYIK “ EĞİTİME KATKI KOYMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisinin işletme sponsorluğunda hizmete başlayan ve  Aliağa da bulunan tüm okullardaki öğrencilerin sınıf sınıf alınarak yararlanabileceği Gezici Eğitim Biriminin faaliyete başlamasından mutlu olduğunu dile getiren TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık 1997 yılında yaşan deprem sonrasında eğitim gönüllüleri ateş böceği gezici eğitim birimi hizmetinin başladığını belirterek  “Gezici Eğitim Birimine TÜPRAŞ olarak işletme sponsoru olmaktan ve eğitime katkı koymaktan mutluyuz. Daha önce açılışı yapılacaktı ama yaşanan kaza yüzünden ertelendi. Kazada hayatını kaybeden öğrencimize Allahtan rahmet kalanlarına ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum. Eğitim Birimi çok faydalı olacak. Eğitim Gönüllülerine ve burada görevli tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum” dedi.

ÖMER TURGUT OĞUZ “ EĞİTİME KATKI KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da eğitime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek “ Eğitim ile ilgili her türlü projeye destek veriyoruz. Arkadaşlarımızın yanındayız. Bize geldiler ve görüştük destek vereceğimizi söyledik. TÜPRAŞ sağ olsun bu vazifeyi üstlenmiş ve biz de destekliyoruz. Eğitimin her zaman yanındayız” dedi.

YAKUP TATLICI “ BÜTÜN OKULLARIMIZ FAYDALANACAK”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı da gezici eğitim biriminin faydalı bir faaliyet olduğunu dile getirerek “ Sanal ortamda ve uygulamalı olarak bütün okullardaki öğrencilerimizi burada eğitime alacağız. İçerisinde bir çok eğitim alanı var. Eğitim imkanından faydalanamayan öğrencilerimizi burada eğitime alarak onları hayata hazırlamayı düşünüyoruz. Bu araç bütün okullarımızdaki öğrencilerimizi alana kadar burada kalacak. Ben başta TÜPRAŞ olmak üzere emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14