• BIST 10327.23
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Ücretsiz Kurslar Başladı

Ücretsiz Kurslar Başladı
ALİAĞA HABER / İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelendirilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Dershaneye gidemeyen öğrencileri hedefleyen, SBS ve ÖSS sınavlarına hazırlık kursları Aliağa da başladı.

ALİAĞA DA DERSHANEYE GİDEMEYEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SBS VE ÖSS KURSLARI BAŞLADI

ALİAĞA HABER / İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelendirilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Dershaneye gidemeyen öğrencileri hedefleyen, SBS ve ÖSS sınavlarına hazırlık kursları Aliağa da başladı. İzmir genelinde 30 İlçe de hayata geçirilen "Başarı Artırma Projeleri" kapsamında Aliağa da 9 okulda toplam 777 öğrencinin katıldığı SBS ve ÖSS hazırlık kursları sınav tarihlerine bir hafta kalıncaya kadar devam edecek.

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda yapılan açılışı İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünden Aliağa İlçesi Koordinatörü Saadettin Dumlu yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Şube Müdürü Nasuh Gökdemir ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu İdarecilerinin katıldığı açılışta bir konuşma yapan Saadettin Dumlu İzmir genelinde öğrencilerin başarısını artırmak için bir çok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek “ Başarıyı artırmaya yönelik projelerimizden birisi de SBS ve ÖSS gibi sınavlara hazırlanan ama maddi imkânsızlıklar yüzünden dershanelere gidemeyen öğrencilerimize yönelik hazırladığımız bu kurslardır. Kursların amacı diğer öğrenciler ile aradaki farkı kapatmak ve başarı katsayısını yükseltmektir. Devletimizin verdiği imkânları yine sizlere kullanıyoruz. Bu kurslar bir takviye niteliğindedir. Öğrencilerimizi bu kurslarımıza bekliyoruz.” Dedi

YAKUP TATLICI “ÖĞRENCİLERİMİZİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ”

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı da Aliağa da başlayan kurslara öğrencileri davet ederek “ Sınavlara her kes farklı yöntemler ile hazırlanıyor. Bir çok öğrenci de dershaneleri tercih ediyor. Maddi imkanı olmayan öğrencilerimiz ise bu imkanlardan yararlanamıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz İzmir Genelinde bir çok proje hayata geçirdi. Bu proje başarıyı artırmaya yönelik projeler içerisinde en önemlilerinden biri. Aliağa da dershanelere gidemeyen öğrencilerimizi ücretsiz olarak verilen kurslarımıza bekliyoruz. Sizlerin başarısı bizim mutluluk kaynağımız olacaktır. Bağlı bulunduğunuz okula giderek kurslara katılın ve sizde bu fırsattan yararlanın” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14