YENİ VİZYON GAZETESİ'NİN 2168. SAYISI...
Aliağa Merkezli yayın yapan Yeni Vizyon Gazetesi'nin 2168. sayısı çıktı.
http://www.yenivizyon.net/gazette.php?dateYear=2014&dateMonth=11&dateDay=03

YENİ VİZYON GAZETESİ'NİN 2168. SAYISI...
Aliağa Merkezli yayın yapan Yeni Vizyon Gazetesi'nin 2168. sayısı çıktı.
http://www.yenivizyon.net/gazette.php?dateYear=2014&dateMonth=11&dateDay=03
Aliağa için 'İl' raporu hazır. İsmi Bakırçay olabilir!Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’nın il olma potansiyeline ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ilçenin ekonomik gücü, sanayi altyapısı ve stratejik konumuyla Türkiye’de il olabilecek ilçeler arasında güçlü bir şekilde yer aldığını söyledi.
İzmir'in ulaşım politikası: 471 hat, 90 dakika, tek ücretİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve gelmesiyle birlikte, kent içi toplu ulaşımda uygulanan sübvansiyon ve tarife politikaları yeni bir boyut kazandı.
Zabıta, kural tanımayan sürücüleri havadan tespit ediyorİzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yurttaşların can ve mal güvenliğini korumak için ticari araçlara yönelik denetimlerini dron destekli teknoloji ile güçlendirdi.
Palandöken, “Yılbaşı Bileti Alırken Ruhsatlı Bayileri Tercih Edin”(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşı öncesinde Milli Piyango bileti alacak vatandaşları uyararak, biletlerin yalnızca ruhsatlı ve sabit noktalarda hizmet veren bayilerden alınması gerektiğini vurguladı.
Dikili Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali Projesi Emin Adımlarla İlerliyorDikili Belediyesi'nin 1.4 MW'lık GES projesi, Demirtaş Mahallesi'nde hızla ilerliyor. Ocak ayında tamamlanacak tesis, belediyenin yıllık elektrik ihtiyacını yenilenebilir enerjiyle karşılayarak bütçeye katkı sağlayacak.
Pehlivan: “Seçim Bittiği Gün Siyaset Biter, Hizmet Başlar”Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, son günlerde kamuoyunda tartışma yaratan çeşitli değerlendirmelere ilişkin yazılı bir açıklama yayımlayarak hem yürütülen hizmet yatırımlarını hem de komşu ilçelerle ilişkilerde dikkat edilmesi gereken hassasiyetle
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.