• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Zekeriya Güney'den Öğrencilere Bisiklet Hediyesi

Zekeriya Güney'den Öğrencilere Bisiklet Hediyesi
Aliağa Kaymakamlığı 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında Ortaokuldan birincilikle mezun olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Aliağa Kaymakamlığı 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında Ortaokuldan birincilikle mezun olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Aliağa Cumhuriyet İlk Okulu'nda düzenlenen törende Esnaf kefalet Odası başkanı Salih Yiyitalp'in destekleriyle bisikletler başarılı öğrencilere bisikletleri verildi.

Törence konuşan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney: "Çocuklar pandeminin ardından yoğun bir eğitim öğretim yılı geçirdiler. Başarılı olan evlatlarımızı ödüllendirmek istedik. Sağ olsun Salih başkan bisikletleri hediye etmemize vesile oldu. Bizlerde bu bisikletleri evlatlarımıza hediye edeceğiz. Evlatlarımız hepimizin gözbebeği. Onları geleceğe en güzel şekilde hazırlamamız gerek. Ben inanıyorum ki evlatlarımız ileride daha iyi yerlere gelecek, memleketin kalkınmasında çaba sarf edecekler. Bisikletleri de kurallara uygun bir şekilde kullanacaklar. Hayırlı olsun" dedi.

Esnaf kefalet Odası Başkanı Salih Yiyitalp'te yatığı konuşmada şunları söyledi: "Geleceğimizi teminatı  olan çocuklarımız  1 sene boyunca azim ve kararlık çalışarak  okullarını  birincilikle bitirdiler. Bir nebze olsa da Kaymakamlığımız başkanlığında bir nebze olsa dahi ödüllendirmek istedik. Öğrencilerimize bundan sonra ki eğitim öğretim hayatlarında da başarılar diliyorum. Azim ve çalışmaları daim olsun inşallah. Tabi ki bu başarı aynı zamanda öğretmen ve ailelerinin de, onları da kutluyorum" dedi. Konuşmaların ardından bisikletler öğrencilere verildikten sonra çekilen hatıra fotoğraflarından sonra tören sona erdi.

bisiklet-02.jpgbisiklet-03.jpg

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14