• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Aliağa'ya İmam Hatip Lisesi

Aliağa'ya İmam Hatip Lisesi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa’da İmam Hatip Lisesi açılmasına milli eğitim bakanlığı tarafından onay verildi.

ALİAĞA"YA İLK İMAM HATİP LİSESİ AÇILIYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa"da İmam Hatip Lisesi açılmasına milli eğitim bakanlığı tarafından onay verildi.

Aliağa ilçe milli eğitim müdürü Kazım Sayın, yaptığı açıklamada, Aliağa"nın Çıtak Köyü"nde bulunan Çıtak ilk öğretim okulu binasının Aliağa İmam Hatip Lisesi olacağını,gerekli donanımların sağlanıp, 19 Eylül 2011 tarihinde yapılacak olan açılışla 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılına hazır hale getireceklerini belirtti.

Kazım Sayın, Aliağa imam hatip lisesi"nin İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce en müsait yer olarak Çıtak Köyü"ndeki bina olduğunu, 2011 – 2012 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan okulun kurucu müdürü  olarak ilçe öğretmenlerinden Ahmet Zeki Ege"nin görevlendirildiğini söyledi.

KAZIM SAYIN: KAYITLAR HEMEN BAŞLAYACAK

Aliağa imam hatip lisesi"nde 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılına en az iki sınıfla başlayacak olduklarını, kayıtlara hemen başlayacaklarını belirten Kazım Sayın” pazartesi gününden itibaren 1.sınıf kayıtlarına başlayacağız, velilerimizin sıkıntı yaşamadan Aliağa ilçe milli eğitim müdürlüğü"nde ve Aliağa imam hatip lisesi"nde kayıt yaptırabileceklerini dile getirdi.

Sayın,Aliağa"da eğitim halkasına bir yenisinin daha eklendiğini belirterek “Milli Eğitim Bakanlığının onayından sonra İmam Hatip Lise"sinin Aliağa"ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aliağa imam hatip lise"sinin köylerinde açılacak olmasının köy halkında ve yöre halkında büyük heyecan yarattığını söyleyen Çıtak Köy Muhtarı Yunus Şener “öğrenci azlığından dolayı eğitime elverişli binaların atıl vaziyette kalmasını istemiyoruz,okul binamızın böyle bir amaçla kullanılacak olması köy halkı ve bizleri çok memnun etti. Asıl düşüncemiz daha uygun yer bulup bu okulu orada daha iyi imkanlarla yaşatmak istiyoruz” dedi.

Aliağa İmam Hatip Lisesi kurucu müdürü olarak görevlendirilen Ahmet Zeki Ege “ön kayıtları alıp,okulumuzu da hazır hale getirdikten sonra eğitim ve öğretime bir an önce başlamak istiyoruz”dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14