• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Başkan Oğuz'a Soru yağmuru

Başkan Oğuz'a Soru yağmuru
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Belediye ve belediyenin çalışmalarını yakından görmek ve öğrenmek isteyen PETKİM İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Aliağa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Minik öğrenciler Başkan Oğuz"u soru yağmuruna tuttu.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Belediye ve belediyenin çalışmalarını yakından görmek ve öğrenmek isteyen PETKİM İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Aliağa Belediyesi"ni ziyaret etti. Belediye"nin çeşitli birimlerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgi alan öğrenciler Başkan Yardımcısı Hakan Arıcı"dan sonra Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret etti.
Öğrencilerin yönelttiği; Belediye başkanının görev ve sorumlulukları, belediyenin hangi hizmetler yaptığı, belediyenin gelir-giderleri, belediye başkanının bir gününün nasıl geçtiği gibi soruları Başkan Oğuz cevapladı. Ziyaret isteklerinin kabul edilmesi nedeniyle Başkan Oğuz"a teşekkür eden öğrenciler ayrıca Başkan Oğuz"a yazdıkları mektupları bıraktı.
Öğrencileriyle birlikte Başkan Oğuz"u ziyaret eden ve belediyenin hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren sınıfın öğretmeni Nazan Aras da; “Özellikle Sahil Bandı yeniden düzenlenince çok güzel oldu. Sahil Bandı"nın düzenlenmesinden ayrıca Değirmendere ıslah çalışmasının başlamasından çok memnunuz.” dedi.
Öğrencilerden aldığı mektupları okuyup inceleyeceğini belirten Başkan Oğuz, Belediye Başkanının görev yetkilerinin yasa ve yönetmeliklerle belirtilmiş olmasına karşın kentte yaşayan her yurttaşın sorununun çözümü için çaba harcadıklarını belirtti. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Bize gelen her yurttaşımızın sorunu için çaba harcıyoruz. Bizim görev ve sorumluluk alanımıza dahil, dahil değil diye düşünmüyoruz. Çünkü her türlü sorununu yurttaşımız belediyeye getiriyor. Onlar da haklı,  belki bir çözüm yolu bulunabilir diye düşünüyor. Biz de sorunun çözümü için çaba harcıyoruz. Çünkü onun için bu göreve talip olduk ve buradayız.” dedi.   

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14