• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Belediye'den Bilgisayar Kursu

Belediye'den Bilgisayar Kursu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa’da gençleri sertifikalandırarak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla sertifikalı eğitim programları düzenleyen Aliağa Belediyesi, MEB onaylı Sertifikalı Bilgisayar işletmenliği eğitimi düzenleyecek

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE YENİ SERTİFİKA FIRSATI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Aliağa’da gençleri sertifikalandırarak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla sertifikalı eğitim programları düzenleyen Aliağa Belediyesi, MEB onaylı Sertifikalı Bilgisayar işletmenliği eğitimi düzenleyecek. 160 saatlik eğitime başvurular 16 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ EĞİTİMİ

Aliağa Belediyesi, Aliağa'da işyerlerinde çalışan ya da eğitim alarak iş bulma şansını arttırmak isteyen gençlere yönelik bilgisayar kursu düzenleyecek. Belediyenin Eylül ayında açtığı kursa yoğun katılım olmuş ve kontenjan kısa sürede dolmuştu. Yoğun ilgi üzerine Aliağa Belediyesi tarafından yeni bir kurs açıldı. Çeşitli temel bilgisayar programları ve işletim sistemlerini kapsayan Sertifikalı eğitim programı hafta içi her gün 18.00–21.00 saatleri arasında verilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Bilgisayar Kullanımı (Bilgisayar İşletmenliği- Operatör) belgesi verilecek.

BAŞKAN OĞUZ; “GENÇLERİMİZ EĞİTİM FIRSATINI KAÇIRMASIN”

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Türkiye’nin en önemli sorununun işsizlik olduğunu ifade ederek, gençlerin sertifikalı eğitim programlarıyla iş bulma seçeneklerini arttırabileceğini ifade etti. Başkan Oğuz, “Eylül ayında açtığımız Bilgisayar işletmenliği kursumuza yoğun bir katılım olmuştu. Daha sonra Bilgisayar destekli Muhasebe eğitimi başlattık. Bu eğitim de gençlerimizden büyük ilgi gördü. Şimdi vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine bu sezonki üçüncü bilgisayar eğitimine başlayacağız. Kurslarımız her yaştan vatandaşımızın katılımına açıktır. Ancak biz özellikle gençlerimizin bu eğitim fırsatlarından yararlanmalarını istiyoruz” dedi.

KURS KAYITLARI 16 ARALIKTA SONA ERECEK

Aliağa Belediyesi tarafından başlatılacak kurs için katılım sayısı sınırlı olduğundan ön kayıt yaptırılması gerekiyor. Başvurular şahsen Aliağa Zeytinli Park içinde bulunan Aliağa Belediyesi Konservatuarına yapılacak. Başvuru için 0232 616 6477 numaralı telefondan ve [email protected] mail adresinden eğitimle ilgili bilgi alınabilecek.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14