• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Muzaffer İzgü Aliağa'da

Muzaffer İzgü Aliağa'da
aliağa haber/ alfa tivi/ yenivizyon gazetesi/ Türkiye'nin en çok okunan gülmece ve çocuk kitabı yazarlarından Muzaffer İzgü Aliağalı öğrencilerin konuğu oldu. TED Koleji tarafından düzenlenen “Muzaffer İzgü Onur Günü” etkinliğinde öğrencilerle bir araya
ALİAĞA, MUZAFFER İZGÜ’YÜ AĞIRLADI..
 
ÖĞRENCİLERİN ONUR KONUĞU ÜNLÜ YAZAR MUZAFFER İZGÜ 
 
aliağa haber/ alfa tivi/ yenivizyon gazetesi/  Türkiye'nin en çok okunan gülmece ve çocuk kitabı yazarlarından Muzaffer İzgü Aliağalı öğrencilerin konuğu oldu.  TED Koleji tarafından düzenlenen “Muzaffer İzgü Onur Günü” etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen ünlü yazar, öğrencilerle söyleşi yaptı, kitaplarını imzaladı. Petkim Kültür Merkezi’nde yapılan İzgü’nün onur günü etkinliğine Aliağa Belediye Başkan Vekili İlknur Köse, belediye meclis üyesi Selma Orhan, okulun öğrencileri, öğretmenler ve idareciler katıldı.       
 
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve kitaplarını imzalayan ünlü yazar İzgü kitap okumanın önemine dikkat çekti ve öğrencilerden bol bol kitap okumasını istedi. Öğrencilerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten İzgü; “Boş zamanlarınızda veya dinlenirken her fırsatta kitap okuyun. Kitap su, yemek ve meyve gibi insanın en temel ihtiyacıdır. Başarılı olmak istiyorsanız mutlaka kitap okuyun, kitap başarınızın en temel kaynağıdır.” dedi. Söyleşi sonrası günün anısına plaket ve çiçek takdim edilen İzgü okurları ve öğrencileri için kitaplarını imzaladı.  
 
Türk edebiyatının önemli isimleri arasında yer alan Muzaffer İzgü’yü Aliağa’da görmekten mutlu olduklarını belirten Aliağa Belediye Başkan Vekili İlknur Köse; “   Bizlere ve çocuklarımıza okumayı sevdiren, bilgili ve bilinçli bireyler yetişmesi için yıllardır kalemini bırakmayan değerli aydınımızı kentimizde görmekten mutlu olduk. Edebiyatımız için kalıcı eserler bırakan değerli yazarımızın daha uzun yıllar Türk edebiyatına önemli eserler kazandıracağını düşünüyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14